NawigacjaTeraz w górę Zaloguj się
Zaloguj się
Informacje prawneZaktualizowano 4 maj 2026 · v1.0

Usuń swoje konto i dane Vytrix

Masz prawo usunąć swoje konto Vytrix i powiązane z nim dane. Poniżej możesz przeczytać jak.

Trasa 1 — w aplikacji (zalecane)

  1. Otwórz aplikację Vytrix na swoim telefonie
  2. Idź do Ustawienia → Konto
  3. Kliknij Usuń konto
  4. Potwierdź swój wybór
  5. Otrzymasz e-mail z potwierdzeniem

Usuwanie zostanie natychmiast rozpoczęte i zakończone 90 dni całkowicie ukończone.

Trasa 2 — przez tę stronę internetową

Nie masz już dostępu do aplikacji? Wypełnij poniższy formularz. Wyślemy Ci e-mail z potwierdzeniem, aby zweryfikować, czy jesteś właścicielem (zapobieganie nadużyciom), a następnie rozpoczniemy usuwanie.

Żądanie usunięcia

Ważny wniosek jest bezpiecznie rejestrowany w naszym prywatnym systemie przyjmowania i wysyłany do Ciebie i naszego zespołu ds. prywatności za pośrednictwem bezpiecznego systemu działającego w tle; nie wysyłamy e-maili ani nie logujemy surowego adresu IP. Aby zapobiegać nadużyciom, tymczasowo używamy funkcji jednokierunkowej w naszej funkcji limitu stawek. Jeśli adres należy do konta, zostanie wysłana wiadomość e-mail z potwierdzeniem; Usuwanie rozpoczniemy dopiero po Twojej odpowiedzi. Niepotwierdzona prośba zostanie usunięta 7 dni po przesłaniu. Potwierdzony wniosek pozostanie w oczekiwaniu na przetworzenie, a następnie zostanie usunięty w ciągu 90 dni. Dozwolonych jest maksymalnie 3 żądań na godzinę.

Trasa 3 — e-mailem

Czy powyższe trasy nie działają? Napisz do nas bezpośrednio: privacy@vytrix.app. Wiersz tematu „Żądanie usunięcia konta” i podaj adres e-mail, za pomocą którego się zarejestrowałeś.

Co jest usuwane?

KategoriaDane
KontoImię i nazwisko, adres e-mail, nazwa użytkownika, zdjęcie profilowe, data urodzenia, płeć
TreningiSesje treningowe, ćwiczenia, serie, powtórzenia, ciężary, szablony, układy, osobiste rekordy
OdżywianieDziennik żywności, kalorie, makro, mikroelementy, woda, suplementy, przepisy kulinarne, szablony posiłków i powiązane zdjęcia
SpaćSesje snu, jakość, fazy snu
Pomiary ciałaMasa ciała, BMI, procent tkanki tłuszczowej, obwody ciała, beztłuszczowa masa ciała, masa wody w organizmie
TętnoTętno treningowe, strefy tętna, HRV
Zdjęcia postępuZdjęcia ciała i metadane
Zdjęcia posiłków/produktówZdjęcia i wyodrębnione dane odżywcze
Cykl menstruacyjnyData rozpoczęcia cyklu, długość, przewidywania
SpołecznyPosty, komentarze, polubienia, przyjaźnie, wyzwania, bloki, raporty, wiadomości bezpośrednie i udział w czatach grupowych
Klient CoachProgramy, postępy, komunikaty trenera
AI CoachPełna historia rozmów
PowiadomieniaTokeny Push, historia powiadomień
Sprzęgło gimnastycznePołączone siłownie i współrzędne
Zdjęcia we wszystkich wiadrach do przechowywaniaawatary, obrazy czatu, obrazy niestandardowych ćwiczeń, zdjęcia po, zdjęcia postępu, obrazy szablonów posiłków, obrazy skarg

Co zgodnie z prawem zachowujemy?

Zgodnie z obowiązującym prawem jesteśmy zobowiązani do przechowywania ograniczonego zestawu danych:

KategoriaTerminPowód
Dane do faktury i płatności (pseudonimizowane)7 latUstawa o podatku od sprzedaży art. 52 (Holandia)
Dzienniki awarii i diagnostyczne (bez informacji umożliwiających identyfikację i brak stanu zdrowia)90 dniAutomatyczna rotacja Firebase Crashlytics
Dzienniki audytu w celu zapobiegania oszustwom12 miesięcyUzasadniony interes (art. RODO 6(1)(f))
Zapisy zgód5 lat po wycofaniuRODO art. 7(1) obowiązek dowodowy
Jeśli jest przedmiotem aktywnego sporuDo czasu rozstrzygnięciaRODO art. 17(3)(e)

Żadne dane dotyczące zdrowia, odżywiania, snu, tętna lub cyklu są nadal zachowywane po upływie 90 dni okresu usuwania.

Rozkład jazdy

ChwilaCo się dzieje
T = 0Składasz wniosek
T + 1 dzieńE-mail z potwierdzeniem (trasa internetowa) — 7 dni na potwierdzenie
T + 2-7 dniKaskadowe usuwanie za pośrednictwem naszego backendu
T + 30 dniE-mail z potwierdzeniem „usuwanie zakończone”
T + 90 dniCałkowicie usunięty ze wszystkich systemów

Co się stanie, jeśli nadal mam aktywne subskrypcje?

Google Play / App Store / RevenueCat subskrypcje: anuluj subskrypcję poprzez platformę, na której ją wykupiłeś (Google Play → Subskrypcje, App Store → Subskrypcje) wcześniej usuwasz swoje konto Vytrix. W przeciwnym razie subskrypcja będzie kontynuowana, ponieważ rozliczenia platformy działają niezależnie od Vytrix.

Tymczasowa dezaktywacja ≠ usunięcie

Vytrix nie oferuje „tymczasowej dezaktywacji” ani „zamrożenia” kont. Usunięcie jest ostateczne. Czy chcesz wrócić później? Następnie musisz utworzyć nowe konto; poprzednie dane nie zostaną przywrócone.

Strony trzecie

Wij vragen onze sub-verwerkers (Supabase, Firebase, RevenueCat) zij name ons verwerkten ook te verwijderen volgens własne procedury DPA. Podprocesor Volledige lijst: vytrix.app/subverwerkers.

Pomóż skinąć głową?

Wersja angielska

Aby zapoznać się z angielską wersją tej strony, zobacz vytrix.app/en/delete-account.